SPECIALDESIGNET PRÆCISION

SILTON.DK tilbyder garderobeskabe, skydedøre og walk-in closets af højeste kvalitet fra raumplus®. Garderobeskabe fra raumplus®  bliver specialdesignet til dig og dit hjem og er derfor helt unikke. 

Når du har sendt dit design ind, vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud. Du kan også kontakte os på mail@silton.dk og lade os tegne et uforpligtende tilbud til dig.

 

INVENTAR

Vi tilbyder vores Classic med to forskellige typer inventar: 

  • Ecoline (19mm)

  • Legno (25mm)

Begge fåes i forskellige farver. Når du designer dit eget garderobeskab i vores konfigurator vil inventaret som standard altid være Ecoline Hvid - Hvis du ønsker noget andet, kan du blot give os besked i kommentarfeltet, inden du sender dit design ind. 

 

Derudover kan vi tilbyde vores UNO inventar, som er et tidløst alternativ til de klassiske systemer. UNO er en elegant konstruktion til walk-in garderober med aluminium søjler og 25mm hylder med 1mm ABS på 4 kanter.

 

OPMÅLING & MONTAGE

Vi tilbyder opmåling og montage af professionelle montører, som har mange års erfaring med vores produkter. Kontakt os og få en montagepris på netop dit projekt.

 

LEVERING OG LEVERINGSTID

Vores leveringstid på garderobeskabe og walk-in closets er 6 uger - men så er det også blevet specialfremstillet kun til dig og dit hjem.

Vi leverer dit garderobeskab til stueplan for kr. 1.000,00 inkl. moms. Hvis skabet skal bæres længere op, vil der være et etagetillæg.

Du kan også selv hente dit garderobeskab helt kvit og frit på vores adresse i Grindsted. 

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Tjek FAQ eller send os en mail til mail@silton.dk.