CLEAR GLASVÆGGE

 

CLEAR

 

BESKRIVELSE

CLEAR glasvægge er fuldglasvægge uden lodrette profiler. CLEAR er af 10mm eller 12mm hærdet eller lamineret glas, som enten er klart, mat, frosted eller røgfarvet. Mod gulv, loft og tilstødende vægge monteres glasset i u-profiler af anodiseret aluminium. Glas samles med 3mm klare glasfugebånd. Mellem glas og u-profiler monteres tætningsbånd. Alt leveres i individuelle mål som er tilpasset lige netop dit projekt. CLEAR glasvægge kan leveres med enten fuldglasskydedør eller glasdøre med alukarm.

 

LAKERING

Profiler leveres som standard i farven 'silver', men vi kan mod tillæg lakere i de fleste RAL farver. 

 

BRUSEGLAS

Vores CLEAR glasvægge egner sig også som bruseglas. Såfremt glasvæggen skal fungere som bruseafskærmning, vil vi anbefale at få glasset behandlet med en SMARTCLEAN overfladebehandling, som gør glasvæggen nemmere at vedligeholde. Behandlingen er desuden bakteriehæmmende. Brusevæggen kan leveres med en ramme i anodiseret aluminium, så den fremstår mere råt i looket.

 

 

LYDDÆMPNING

Lyddæmpningen på CLEAR glasvægge er 35dB. Glasdøre leveres med lyddæmpning på 32dB.

 

PRISER 

Her kan du se priserne på vores CLEAR vægsystem 

 

 

 

OPMÅLING & MONTAGE

Vi tilbyder opmåling og montage af professionelle montører, som har mange års erfaring med vores glasvægge. Kontakt os og få en montagepris på netop dit projekt. Ønsker du selv at måle op henviser vi til vores guide her.

 

Ønsker du selv at montere din glasvæg kan du se vores montagevejledning her: Montagevejledning CLEAR / Montagevejledning CLEAR Brusevæg

 

LEVERING OG LEVERINGSTID

Vores leveringstid på glasvægge er ca. 5 uger. Vi leverer din ordre til stueplan for kr. 1.000,00 inkl. moms (gælder ikke til ikke-brofaste øer). Hvis ordren skal bæres længere op, vil der være et etagetillæg. Du kan også selv hente din ordre helt kvit og frit på vores adresse i Grindsted. 

 

ER DU ERHVERVSKUNDE?

Vi henviser erhvervskunder til vores erhvervsafdeling www.septum.dk, som kan kontaktes på septum@septum.dk

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Tjek FAQ eller send os en mail til mail@silton.dk. Du kan også læse lidt om vores forskellige projekter her.