SWING SLIM GLASDØRE

 

 

BESKRIVELSE

SWING SLIM er et kvalitetsprodukt fra raumplus®, som vi producerer efter mål til det enkelte projekt (max 100x250 cm). SWING SLIM er en aluramme-glasdør med alukarm til indbygning i væg. Den elegane og slanke karm af aluminium er kun 22mm bred og 55mm dyb - ingen gerigter.

Glasdøren har aluramme og integreret greb, og rammen er  kun 16mm bred og 42mm dyb. SWING SLIM monteres på pinolhængsler ved bund og top af dør og har en gummitætningsliste i karmen. Greb leveres enten uden lås, med nøglelås eller WC-lås.

 

LAKERING

Profiloverfladen er i anodiseret aluminium, silver. Det er dog også muligt at få døren i sort, men denne indgår ikke i nedenstående prisliste - Kontakt os gerne pr. mail for pris.

 

GLASTYPER

SWING SLIM glasdør produceres i 6mm hærdet eller lamineret glas. Glasset kan være enten klart, mat, frosted eller røgfarvet glas i grå eller bronze.

 

PRISER

Her kan du se prisen på vores SWING SLIM glasdør

 

Kontakt os på mail@silton.dk og få et uforpligtende tilbud. Vi henviser erhvervskunder til vores erhvervsafdeling www.septum.dk, som kan kontaktes på septum@septum.dk