GØR HVERDAGEN LYSERE

 

Åben dit hjem op med hjælp fra SILTON.DK. Vi tilbyder glasvægge, skydedøre i glas, samt glasdøre til din bolig. Med en glasvæg kan dagslys samt lys fra rum til rum give et lyst og behageligt miljø. Vægge af glas og aluminium danner ikke grobund for bakterier og er derfor med til at give et rent og sundt indeklima.

 

VÆGSYSTEMER

Nedenfor ser du billeder og beskrivelser af vores forskellige systemer:

  • SLIM Vægsystem
  • CLEAR Vægsystem

 

OPMÅLING & MONTAGE

Vi tilbyder opmåling og montage af professionelle montører, som har mange års erfaring med vores produkter. Kontakt os og få en montagepris på netop dit projekt. Ønsker du selv at måle op henviser vi til vores guide her.

 

Montagevejledning SLIM

Montagevejledning CLEAR

 

LEVERING OG LEVERINGSTID

Vores leveringstid på glasvægge og glasskydedøre er ca. 5 uger. Vi leverer din ordre til stueplan for kr. 1.000,00 inkl. moms. Hvis ordren skal bæres længere op, vil der være et etagetillæg. Du kan også selv hente din ordre helt kvit og frit på vores adresse i Grindsted. 

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Tjek FAQ eller send os en mail til mail@silton.dk. Du kan også læse lidt om vores forskellige projekter her.


 

SLIM

 

BESKRIVELSE

SILTON vægsystem, SLIM, har slanke profiler af anodiseret aluminium i farven 'silver'. SLIM har en fyldning af 6,38mm lamineret glas, som er enten klart, mat eller frosted (psst! læs om forskellen på mat og frosted glas her). SLIM skydedøre er som standard gulvkørende på hjul med kuglelejer, og styrehjul med kuglelejer ved loft, men kan også produceres som tophængte skydedøre. 

 

NEW YORKER-LOOK

New Yorker-glasvæggen åbner dit hjem op og giver det kant. Hvis du ønsker det populære New Yorker-look, sætter vi sprosser på din glasvæg. Vi lakerer som standard profiler og sprosser på New Yorker-vægge i sort, men vi kan lakere i alle RAL-farver.

 

LAKERING

Profiler og sprosser leveres som standard i farven 'silver', med mindre du har udtrykt ønske om en New Yorker-væg, hvor vi som standard giver pris på en væg med sortlakeret profiler - se tillæg nedenfor. Vi kan dog lakere i alle RAL-farver.

 

Sort: 400,00 pr. modul inkl. moms. 

Andre RAL-farver: 600,00 pr. modul inkl. moms (Mindsteprisen er dog 2.400,00)

 

LYDDÆMPNING

Lyddæmpning på vores glas er op til 32 dB. Læs mere om lyddæmpning her.

 

PRISER

Her kan du se priserne på vores SLIM vægsystem.

 

Kontakt os på mail@silton.dk og få et uforpligtende tilbud. Vi henviser erhvervskunder til vores erhvervsafdeling www.septum.dk, som kan kontaktes på septum@septum.dk


 

CLEAR

 

BESKRIVELSE

CLEAR vægsystem er fuldglasvægge uden lodrette profiler. CLEAR er af 10mm hærdet eller lamineret glas, som enten er klart, mat, frosted eller røgfarvet. Mod gulv, loft og tilstødende vægge monteres glasset i u-profiler af anodiseret aluminium. Glas samles med 3mm klare glasfugebånd. Mellem glas og u-profiler monteres tætningsbånd. Alt leveres i individuelle mål som er tilpasset lige netop dit projekt. CLEAR vægsystemet kan leveres med enten fuldglasskydedør eller glasdøre med alukarm.

 

LYDDÆMPNING

Lyddæmpningen på CLEAR vægystem er 35dB. Glasdøre leveres med lyddæmpning på 32dB.

 

PRISER 

Her kan du se priserne på vores CLEAR vægsystem 

 

Kontakt os på mail@silton.dk og få et uforpligtende tilbud. Vi henviser erhvervskunder til vores erhvervsafdeling www.septum.dk, som kan kontaktes på septum@septum.dk