MINIMALISTISK ELEGANCE

raumplus® har udviklet møbelserien LIGRAN, som giver dig mulighed for at være med i designprocessen. Du kan være med til at vælge farver, materialer og forskellige komponenter som skuffer, klaplåger eller skydelåger.

Skal din LIGRAN være en kommode, skænk eller et tv-bord eller natbord? Takket være det minimalistiske look kan disse tidsløse og moderne møbler integreres i alle boligens rum - lige fra opholdstuer, spisestuer og hall til soveværelser og walk-in closets.  

 

EN RØD TRÅD MED PUSH-TO-OPEN

Alle LIGRAN modeller er grebsløse og har inkorporeret push-to-open teknologi. Diverse overflader, fx lakerede, glas, decor og finér falder harmonisk ind i hjemmets indretning. Topplader og sidepaneler kan altid udskiftes, hvis du ønsker at ændre udseendet på din LIGRAN.

LIGRAN er skabt således, at du kan anvende samme farver i din LIGRAN som fyldningen i dine skydesøre fra raumplus®. På denne måde kan du skabe en rød tråd i dine rum.

 

Se priseksempler på LIGRAN møbler her

 

LEVERING OG LEVERINGSTID

Vores leveringstid på LIGRAN er 6 uger - men så har du også et helt unikt møbel, som du selv har designet.

Vi leverer din LIGRAN til fortov for kr. 1.000,00 inkl. moms. Hvis vi skal bære længere op, vil der være et etagetillæg, som udregnes pr ordre.

Du kan også selv hente din LIGRAN helt kvit og frit på vores adresse i Grindsted. 

 

SHOWROOM

Besøg vores showroom til en kop kaffe og et kig på vores LIGRAN.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Tjek FAQ eller send os en mail til mail@silton.dk, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.