NEW YORKER GLASVÆGGE

 

NEW YORKER GLASVÆGBESKRIVELSE

SILTON SLIM New Yorker glasvægge og New Yorker vinduer har slanke profiler af anodiseret aluminium, som er pulverlakeret sort RAL 9005 mat. Vores New Yorker-vægge har en standardfyldning på 6,38mm lamineret sikkerhedsglas, som er enten klart eller mat. Ønsker du frosted glas vil glasset være 6mm hærdet glas (psst! læs om forskellen på mat og frosted glas her).

 

SLIM New Yorker skydedøre er som standard gulvkørende på hjul med kuglelejer, og styrehjul med kuglelejer ved loft, men kan også produceres som tophængte skydedøre. Vi kan nu også tilbyde foldedøre samt pinoldøre med de populære New Yorker-look. 

 

LAKERING

Vores New Yorker-vægge leveres som standard med profiler og sprosser lakeret i farven sort RAL 9005 mat. Ønsker du din New Yorker-glasvæg i en anden farve kan vi mod tillæg lakere i de fleste RAL-farver. Kontakt os for at høre nærmere. 

 

LYDDÆMPNING

Lyddæmpning på vores standardglas er op til 32 dB. Det er også muligt at få vores SILENT lydglas, som har en lyddæmpning på 36dB. Læs mere om lyddæmpning her

 

OPMÅLING & MONTAGE

Vi tilbyder opmåling og montage af professionelle montører, som har mange års erfaring med vores New Yorker-glasvægge. Kontakt os og få en montagepris på netop dit projekt. Ønsker du selv at måle op henviser vi til vores guide her.

 

Ønsker du at montere selv kan du her se vores montagevejledning for en glasvæg med skydedør her: Montagevejledning SLIM

 

LEVERING OG LEVERINGSTID

Vores leveringstid på glasvægge og glasskydedøre er ca. 5 uger. Vi leverer din ordre til stueplan for kr. 1.000,00 inkl. moms (gælder ikke ikke-brofaste øer). Hvis ordren skal bæres længere op, vil der være et etagetillæg. Du kan også selv hente din ordre helt kvit og frit på vores adresse i Grindsted. 

 

ER DU ERHVERVSKUNDE?

Vi henviser erhvervskunder til vores erhvervsafdeling www.septum.dk, som kan kontaktes på septum@septum.dk

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Tjek FAQ eller send os en mail til mail@silton.dk. Du kan også læse lidt om vores forskellige projekter her.