RIMA FINO

RIMA FINO REOL

'Rima Fino' fra raumplus® er en smart og funktionel reol til dig, der har brug for lidt ekstra opbevaringsplads, men som ikke har alverdens plads at gøre med. Reolen er monteret på skinner i loft og gulv og kan derfor skydes til siden. Brug 'Rima Fino' foran en anden reol eller som flytbar rumdeler. 

 

FINO REOL

'Fino' er svarende til 'Rima Fino'. Den eneste forskel er blot at reolen ikke er flytbar. Kombinér de to reoltyper for at skabe en flot effekt i dit hjem. Du kan også vælge mellem flere farver på både reol og bagbeklædning.

 

ACCESSORIES

Du kan selv være med til at bestemme, hvordan din reol skal se ud. Der findes også forskellige accessories til reolerne, bl.a. bokse, kroge, spejl, samt lodrette hyldeopdelere.

 

OPMÅLING & MONTAGE

Vi tilbyder opmåling og montage af professionelle montører, som har mange års erfaring med vores produkter. Kontakt os og få en montagepris på netop dit projekt.

 

LEVERING OG LEVERINGSTID

Vores leveringstid på Rima Fino/Fino er 6 uger. Vi leverer din Rima Fino Reol til stueplan for kr. 1.000,00 inkl. moms. Hvis reolen skal bæres længere op, vil der være et etagetillæg.

Du kan også selv hente din reol helt kvit og frit på vores adresse i Grindsted. 

 

PRIS?

Læs mere om reolerne og se prislisten herKontakt os på mail@silton.dk og få et uforpligtende tilbud.