SLIM GLASVÆGGE

 

GØR HVERDAGEN LYSERE

 

Åben dit hjem op med hjælp fra SILTON.DK. Vi tilbyder glasskillevægge til din bolig. Med en glasvæg kan dagslys samt lys fra rum til rum give et lyst og behageligt miljø. Vægge af glas og aluminium danner ikke grobund for bakterier og er derfor med til at give et rent og sundt indeklima. 

 

Vores populære SLIM New Yorker glasvægge fås også uden påklæbede sprosser. Her ser du et par eksempler på hvor tidsløst og elegant det syner.

 

 

OPMÅLING & MONTAGE

Vi tilbyder opmåling og montage af professionelle montører, som har mange års erfaring med vores produkter. Kontakt os og få en montagepris på netop dit projekt. Ønsker du selv at måle op henviser vi til vores guide her.

 

Ønsker du selv at montere din glasvæg kan du se vores montagevejledning her: Montagevejledning SLIM 

 

LEVERING OG LEVERINGSTID

Vores leveringstid på glasvægge er ca. 5 uger. Vi leverer din ordre til fortov for kr. 1.000,00 inkl. moms (gælder ikke til ikke-brofaste øer). Hvis ordren skal bæres længere op, vil der være et etagetillæg, som udregnes pr. ordre. Du kan også spare forsendelses omkostningerne og selv hente din ordre helt kvit og frit på vores adresse i Grindsted. 

 

ER DU ERHVERVSKUNDE?

Vi henviser erhvervskunder til vores erhvervsafdeling www.septum.dk, som kan kontaktes på septum@septum.dk

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Tjek FAQ eller send os en mail til mail@silton.dk. Du kan også læse lidt om vores forskellige projekter her.

 

SLIM

 

BESKRIVELSE

SILTON glasvæg, SLIM, har slanke profiler af anodiseret aluminium. SLIM glasvægge har en standardfyldning af 6,38mm lamineret glas, som er enten klart eller mat. Ønsker du frosted glas vil glasset være 6mm hærdet glas (psst! læs om forskellen på mat og frosted glas her). SLIM glasskydedøre er som standard gulvkørende på hjul med kuglelejer, og styrehjul med kuglelejer ved loft, men kan også produceres som tophængte skydedøre. 

 

LAKERING

Vores SLIM glasvægge leveres som standard med profiler og sprosser i farven 'silver', men profilerne kan mod tillæg lakeres i de fleste RAL-farver.

 

LYDDÆMPNING

Lyddæmpning på vores glas er op til 32 dB. Læs mere om lyddæmpning her.