UNO

 

 
 
UNO INVENTAR
SILTON.DK leverer raumplus® inventar til din bolig. UNO er et tidsløst alternativ til de klassiske systemer og kan bruges over alt i boligen hvad enten det er i et walk-in closet, som entremøbel eller reolsystem i stuen. UNO inventar produceres efter ordre og udføres i højde og bredde efter dine ønsker.
 
 
DESIGN
UNO inventar er en elegant konstruktion af aluminiumssøjler og 25mm hylder. Aluminiumssøjlerne leveres enten i standardfarven 'silver' eller i farven 'dark bronze'. Her kan du se en oversigt over farver på UNO inventar.
 
Hylder, skuffer og bøjlestænger leveres i en bredde op til 125cm - du bestemmer helt selv den nøjagtige bredde. Det er muligt at vælge mellem flere typer fronter og greb på skufferne. Dybden på hylder og skuffer er 46 eller 60cm.
 
 
OPMÅLING OG MONTAGE
Vi tilbyder opmåling og montage af professionelle montører, som har mange års erfaring med vores produkter. Kontakt os og få en montagepris på netop dit projekt.
 
 
LEVERING OG LEVERINGSTID
Vores leveringstid på UNO inventar er 6 uger. Vi leverer dit UNO inventar til stueplan for 1.000,00 inkl. moms. Hvis din ordre skal bæres længere op, vil der være et etagetillæg.
Du kan også selv hente din ordre helt kvit og frit på vores adresse i Grindsted.
 
 
KOM GODT I GANG
Send nogle cirkamål samt ønsker til os på mail@silton.dk, og så tegner vi dine ønsker i vores tegnesystem, og derefter får du et uforpligtende tilbud. Såfremt du accepterer tilbuddet vil tegningerne danne grundlag for ordren, som sættes i produktion og produceres på raumplus® fabrik i Bremen.