CLEAR Glasvægge

Vores CLEAR glasvægge er fuldglasvægge uden lodrette profiler mellem glasmodulerne. Vi anvender 10mm (standard) eller 12mm hærdet eller lamineret sikkerhedsglas. Vælg mellem enten er klar, mat, frosted eller røgfarvet glas. CLEAR glasvægge monteres mod gulv, loft og tilstødende vægge i u-profiler af aluminium. Glas samles med 3mm klare glasfugebånd. Du kan kombinere din CLEAR glasvæg med fuldglasskydedør eller fuldglasdør med alukarm.

Lakering

Profiler leveres som standard i farven 'silver', men vi kan mod tillæg lakere i de fleste RAL farver.

Lyddæmpning

Lyddæmpningen på CLEAR glasvægge er 35dB. Vi tilbyder også CLEAR SILENT, som har en lyddæmpning på 39 dB (fås kun i klart glas). Glasdøre leveres med lyddæmpning på 32dB.

Pris?

Kontakt os på mail@silton.dk og få et uforpligtende tilbud på dit projekt. Send os dine ønsker samt en skitse med hulmål, og så laver vi et uforpligtende tilbud til dig. Hvis du ønsker en pris på montage, skal vi også bruge din adresse.

Levering, Opmåling & montage

Vores leveringstid på glasvægge er ca. 5 uger. Vi tilbyder opmåling og montage af professionelle montører. Ønsker du selv at montere, så sender vi en vejledning med og står til rådighed pr. telefon og mail.

Har du spørgsmål?

Send os en mail til mail@silton.dk. Du kan også læse lidt om vores forskellige projekter her.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Så kan du også se vores andre flotte muligheder for glasvægge.