New Yorker dobbeltdør 

Er du på udkig efter en flot dobbeltdør til hjemmet? Med en New Yorker dobbeltdør kan du give boligen et stilfuldt og moderne præg. Hos SILTON tilbyder vi forskellige typer af flotte døre fremstillet i kvalitetsmaterialer, så du er sikret en flot og holdbar løsning.

Du kan vælge mellem:

  • SLIM Dobbelt pinoldør
  • SWING SLIM dobbelt glasdør i karm. 

Ved interesse for et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 51 57 08 57 og lad os tage en snak om hvad du søger. Vi hjælper naturligvis også gerne med professionel rådgivning og vejledning ved behov for dette. 

Har du brug for mere inspiration, kan du se nogle af vores tidligere projekter her, eller kigge forbi vores showroom i Grindsted, hvor du også kan se vores New Yorker vinduer, enkelt døre, skillevægge og meget mere. 

 

Ring i dag for et godt tilbud

 

Få en flot New Yorker dobbeltdør i specialmål 

En dobbeltdør kræver naturligvis mere plads end en enkelt dør. Er pladsen der, så er det et oplagt valg som udover at dekorere rummet, også bidrager med en masse naturligt lys i rummene. Alle vores dobbeltdøre bliver speciallavet, så de matcher dine mål.

 

Interesseret i en dobbeltdør i New Yorker stil?

Er du interesseret i en flot dobbeltdør i glas, eller ønsker du at høre mere så er du velkommen til at kontakte os på telefon 51 57 08 57mail@silton.dk eller via kontaktformularen på siden. 
Du er også velkommen til at sende os dine ønsker samt en skitse med hulmål, så kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave. Ønsker du også en pris på at få dobbeltdøren monteret, så har vi også brug for at få oplyst din adresse. 

Kig forbi vores showroom i Grindsted 

Mangler du inspiration så kan du se flere af vores produkter samt tidligere projekter her på siden. Du er også velkommen til at kigge forbi vores showroom og produktion i Grindsted nær Billund og Brande, for at se vores produkter og opleve kvaliteten. Her er der også mulighed for at tage en snak med en af vores kompetente medarbejdere, der kan hjælpe med at oplyse og rådgive om de forskellige muligheder.