SLIM Pinoldør

 

SLIM Pinoldøre er glasdøre, som vi producerer efter mål til det enkelte projekt. Glasdøren produceres ikke større end 75x275cm eller 80x210cm - egner sig godt som dobbeltdør. Glasdøren kan indbygges separat eller fungere som et del af vores SLIM glasvægge. Vores SLIM Pinoldøre leveres med slanke pulverlakerede aluminiumsprofiler, sort RAL 9005. Glasdøren er med pinol ved gulv og loft, og kan åbne begge veje. Det er også muligt at indsætte et dørstop, så glasdøre kun åbner én vej. Glasdøren har en magnetskinne ved gulv som holder døren på plads i lukket position.

 

Glastyper

Vi anvender kun sikkerhedsglas - enten hærdet eller lamineret afhængig af design. Glasset kan leveres som klart, mat, frosted eller røgfarvet.

 

Lakering

Profilerne er pulverlakeret sort RAL 9005, og tilbydes ikke i andre RAL-farver.

 

Montage

Vi tilbyder opmåling og montage udført af profesionelle montører. Ønsker du at montere selv sender vi en vejledning med, og vi kan kontaktes ved spørgsmål.

 

Pris?

Kontakt os på mail@silton.dk og få et uforpligtende tilbud på dit projekt. Send os dine ønsker samt en skitse med hulmål, og så laver vi et uforpligtende tilbud til dig. Hvis du ønsker en pris på montage, skal vi også bruge din adresse.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Så kan du også se vores andre flotte muligheder for glasdøre.

 

Inspiration