New Yorker skillevæg 

 

Er du på udkig efter en flot skillevæg til boligen? SILTON tilbyder stilfulde skillevægge i glas der giver et flot og eksklusivt udtryk i hjemmet. Vi producerer skillevægge, døre og vinduer i glas med sorte sprosser i en ægte New Yorker stil, der både er utrolig funktionelle og holdbare. 

Vi skræddersyer hver enkelte løsning, og derfor produceres skillevæggene efter ønskede mål, så væggen kommer til at passe perfekt ind i din bolig. 

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på en moderne New Yorker skillevæg, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 51 57 08 57 for at høre mere. 

Ring i dag for et godt tilbud

6 grunde til at vælge en New Yorker skillevæg

Der er flere fordele ved at vælge en skillevæg i New Yorker stil. En New Yorker skillevæg:

  • Giver et moderne og flot udtryk i boligen
  • Skaber et naturligt lys i rummene 
  • Giver en åbenhed, og kan få små rum til at virke større
  • Er pæn på begge sider
  • Bliver lavet på specialmål så den passer perfekt ind i dit hjem
  • Produceres i højeste kvalitet hos SILTON

En skillevæg i glas har nogle fordele sammenlignet med traditionelle gips- og betonvægge. Glasvæggen åbner nemlig op for rummene og skaber et større lysindfald, hvilket skaber de bedste rammer for en behagelig atmosfære.

Opmåling og montage

Vi tilbyder at stå for opmåling, levering og montering af produkterne, da det mange gange er det nemmeste for dig. 
Ønsker du derimod selv at stå for f.eks. opmålingen, så er der naturligvis også mulighed for det. Vi hjælper gerne med professionel rådgivning og vejledning. 

Hvad koster en skillevæg i New Yorker stil?

Prisen på en New Yorker skillevæg varierer alt efter den konkrete løsning. Da vi laver specialdesignede løsninger, vil priserne variere alt efter størrelse, glas mm. 

Ønsker du at få et tilbud på en New Yorker skillevæg så kontakt os på telefon 51 57 08 57mail@silton.dk eller via kontaktformularen på siden. 
Send os dine ønsker og en skitse med hulmål, så kan vi udarbejde en god pris til dig. Ønsker du også en pris på montage, så har vi også brug for oplysninger om din adresse. 

Du er også velkommen til at kigge forbi vores showroom i Grindsted nær Brande og Billund, hvor der er mulighed for at opleve vores produkter. Ønsker du at kigge forbi, så husk at bestil tid inden på telefon eller mail, så sørger vi for at en af vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os og hør mere