SWING SLIM glasdør

SWING SLIM glasdør er en elegant og minimalistisk aluramme-glasdør uden gerigter. SWING SLIM glasdør er udelukkende til indbygning i fast væg og kan ikke monteres  i glasvægge.

Vi kan tilbyder SWING SLIM glasdøren i følgende varianter:

  • SWING SLIM glasdør, silver eller sort profil.
  • SWING SLIM glasdør med fast sideparti og/eller overglas, sort profil
  • SWING SLIM New Yorker glasdør (med eller uden sideparti), sort profil.

Teknisk beskrivelse

Vores SWING SLIM glasdør produceres efter mål. Den elegante og slanke karm af aluminium er kun 22mm bred og har n dybde på 55 eller 66mm afhængig af om der er sideglas/overglas eller ej. SWING SLIM glasdør har ingen gerigter. Glasdøren har aluramme og integreret greb, og rammen er kun 16mm bred og 42mm dyb. SWING SLIM monteres på pinoler ved bund og top af dør og har en gummitætningsliste i karmen. Greb leveres enten uden lås, med nøglelås eller WC-lås.

Glastyper

SWING SLIM glasdør produceres i 6mm hærdet sikkerhedsglas. Glasset kan være enten klart, frosted eller røgfarvet glas i grå eller bronze.

Pris?

Kontakt os på mail@silton.dk og få et uforpligtende tilbud på dit projekt. Send os dine ønsker samt en skitse med hulmål, og så laver vi et uforpligtende tilbud til dig. Hvis du ønsker en pris på montage, skal vi også bruge din adresse.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Så kan du også se vores andre flotte muligheder for glasdøre.

Ring i dag for et godt tilbud