New Yorker vindue 

Overvejer du at få et flot New Yorker vindue inde i boligen? Hos SILTON tilbyder vi mange forskellige vinduer, glasvægge, døre mm. i ægte New Yorker stil. Et New Yorker vindue i glas er en oplagt måde at skabe et moderne og stilfuldt udtryk i hjemmet eller på kontoret. Udover at give rummet et flot præg, har vinduet også andre særlige fordele, f.eks. at det lukker en masse lys ind og åbner op, så rummene virker større. 

Ring i dag for et godt tilbud

6 gode grunde til at vælge et New Yorker vindue 

  • Bidrager med mere lys i rummene 
  • Giver mere åbne rum der kommer til at virke større
  • Er en stilfuld og moderne løsning
  • Vinduerne er pæne på begge sider 
  • Er af glas og aluminium som ikke danner grobund for bakterier
  • Fremstillet i højeste kvalitet 

New yorker vindue indendørs 

New Yorker vinduer fra SILTON er beregnet til at blive opsat indendørs. Vinduerne har mange fordele, og er oplagte til at sætte ind i mindre rum der kan virke kompakte, da det både bidrager til mere lys og rummelighed. Så i stedet for at vælte en væg, kan et New Yorker vindue eller væg være en god løsning der kan skabe en illusion og fornemmelse af at rummet er større. 

Vi har forskellige glasvægge, skillevægge, vinduer og meget mere, der kan skabe flotte og moderne udtryk i hjemmet. Der findes et utal af muligheder for hvordan man kan placere dem indendørs, og vi hjælper naturligvis gerne med inspirationen som du både kan få fra vores tidligere projekter, i vores showroom og ved at kontakte os

New yorker vinduer på mål 

Hos SILTON producerer vi selv produkterne, og derfor kan vi tilbyde skræddersyede løsninger hvor mål og design matcher vores kunders boliger. Det betyder også at skråvægge ikke er en udfordring, vi ikke kan klare. Uanset hvad, så sørger vi for at lave et unikt produkt ud fra de ønsker og behov du har. 

Kontakt os hvis du er interesseret i et New Yorker glasvindue

Er du interesseret i at få et flot glas vindue i dit hjem? Så kontakt os på telefon 51 57 08 57 eller send en besked til vores mail mail@silton.dk eller via kontaktformularen på siden. 

Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores showroom i Grindsted nær Billund og Brande, hvor der er mulighed for at se vores produkter og få inspiration til de mange muligheder der er med vores glasløsninger. Husk at aftale en tid eller ring inden du kommer forbi, så der er en medarbejder klar til at give jer den rette rådgivning. 
 

Kontakt os og hør mere