Vi er en afdeling til Septum A/S, som siden 2003 har arbejdet inden for produktion og opsætning af glasvægge, skydedøre og garderobeskabe. Efter en stigende efterspørgsel fra privatkunder slog SILTON.DK dørene op 2. januar 2017. Formålet med SILTON.DK er at tage sig kærligt af de private kunder, hvor Septum fremover koncentrerer sig om erhvervskunderne. Septum og SILTON.DK er Danmarks eneste licensproducenter af raumplus®, som er din garanti for kvalitet af højeste kaliber.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi kan hjælpe dig med at gøre din hverdag lidt lysere og dit garderobeskab lidt mere funktionelt. Det er vigtigt for os, at du føler dig helt tryg og sikker ved den løsning, som du vælger, da den jo gerne skulle kunne skabe glæde for dig og din familie i mange år. Derfor hjælper vi dig hele vejen fra den vage idé til den færdige løsning.

Vi er specialister i skydedøre og glasvægge efter mål. Vi producerer dine glasvægge eller skydedøre, så det passer til dine mål. Vi tilbyder specialdesignet inventar til dit garderobeskab eller walk-in closet. Inventaret bliver produceret på mål til det enkelte projekt hos raumplus® i Bremen.

Tillid og troværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret op Dun & Bradstreets kreditrating. Oplysningerne bliver opdateret dagligt, så kreditvurderingen af os altid er aktuel.

Vi er AAA-kreditgodkendt med guldvurdering, hvilket betyder, at vi er en af de 0,15% af alle danske virksomheder, som har haft AAA vurdering i 10 år. Den kreditvurdering er din garanti for, at vi er en økonomisk solid virksomhed. For dig betyder det, at du som kunde ikke risikerer at få penge i klemme hos os.

1