Skydedøre

En garderobe med skydedøre er et oplagt valg, hvis der eksempelvis ikke er så meget plads i hjemmet eller på kontoret. Med en minimal svingradius kræves der ikke særlig meget plads til skydedøren, og derfor kan der stå møbler eller andre genstande tæt på. Det betyder også at der er gode muligheder for at kunne udnytte pladsen bedst muligt, uanset om garderoben med skydedørene placeres i entreen, soveværelset, bryggerset eller et andet sted. 

Hos SILTON tilbyder vi utrolig mange forskellige løsninger, så uanset om du ønsker skydedør med glas, spejl, melamin eller andet så kan vi helt sikkert hjælpe dig. 
Skydedørene kan derudover speciallaves i en ønsket størrelse, farve og stil så du får en helt unik løsning der matcher din stil og ønsker. 

Er du interesseret i at få et konkret tilbud på en løsning efter dine ønsker, så kontakt os uforpligtende på telefon 51 57 08 57 eller mail mail@silton.dk

Fordele ved at vælge en skydedør fra SILTON

 • Tager ikke meget plads
 • Skræddersyes efter specialmål og ønsker
 • Produceres i højeste kvalitet på egen fabrik 
 • Funktionel og stilfuld 
 • Utrolig lang holdbarhed 
   

Ring i dag for et godt tilbud

Få en holdbar skydedør i højeste kvalitet

Gem rodet væk med elegante og eksklusive skydedøre fra raumplus®. Adskillige kvalitets- og vandalismetests sikrer, at du kan være glad for dine skydedøre i mange år. Vi producerer raumplus® skydedøre på egen fabrik (begrænset udvalg af fyldninger). 

Skydedørene leveres med justerbare bundhjul med kuglelejer og styrehjul i top med kuglelejer. Til hver skydedør leveres positions-stop til montage i loftprofil. 
Alle skydedøre produceres efter mål. Standardbredde op 150 cm og -højde op til 280 cm. Topprofil og køreskinne leveres i længde op til 500 cm uden samling.

Klik her for at designe eller send en mail til mail@silton.dk med dine ønsker og mål.

Vi er lagerførende i følgende fyldninger

 • Melamin: Hvid W980 ST2, Hvid struktur W980 ST11, Grafit Træ H1123 ST22, Hvid Eg H1394 ST9.
 • Spejl: Sølv, Grå, Bronze.
 • Glas (Malet): Hvid Diamant 9010, Grå Metal 9006, Sort 9005.
 • Glas (Øvrige): Mat Hvid, Mat Hvid Diamant, Opal Mat, Frosted, Klar lamineret.

Har du andre ønsker end ovenstående, produceres det hos raumplus® i Bremen.

Levering og leveringstid på skydedør

Leveringstiden på vores skydedøre er 5-6 uger alt afhængig af fyldning - men det betyder også at døren er blevet specialfremstillet kun til dig og dit hjem. 

Læs mere om levering her

Har du spørgsmål vedrørende en ny skydedør?

Har du brug for mere information eller er du interesseret i en skydedør til garderoben? Så kontakt os og lad os tage en snak om hvilke ønsker du har. Ring på telefon51 57 08 57 eller send en besked via kontaktformularen på siden, eller til vores mail mail@silton.dk

Du er også velkommen til at kigge forbi vores showroom i Grindsted nær Billund og Brande, hvor du også kan opleve vores New Yorker døre, vinduer, skillevægge, mm. og for at få inspiration til skydedørene. 
Ring eller skriv for at få en aftale, så sørger vi for at der står en medarbejder klar til at give en professionel rådgivning og vejledning.