New Yorker skydedør

Med en skydedør fra SILTON kan du skabe et flot og moderne udtryk i hjemmet, på samme tid med at der bliver åbnet op for det naturlige lys i boligen. Vores skydedør i glas er en god rumdeler, der både er funktionel og stilfuld på samme tid. 

Hos SILTON tilbyder vi mange forskellige løsninger indenfor forskellige skydedøre i ægte New Yorker stil. Vi specialdesigner dørene efter dine ønskede mål, så du får en dør der passer perfekt ind i din bolig. Vores New Yorker skydedøre laves i pulverlakeret aluminium.

Kontakt os allerede i dag på 51 57 08 57 eller mail@silton.dk for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud

Ring i dag for et godt tilbud

Derfor skal du vælge en New Yorker skydedør

  • Skaber naturligt lys og rummelighed i rummene
  • Kræver ikke særlig meget plads
  • Kan laves i specialmål og design
  • Holdbar løsning der er produceret i højeste kvalitet
  • Er pæn på begge sider 

En skydedør er den perfekte løsning til den lille lejlighed, til et rum med pladsmangel eller blot til boligen, der skal byde velkommen, med et moderne og stilfuldt udtryk i ægte New Yorker stil. Skydedøren er en smart og funktionel løsning, der ikke kræver den store plads, da den ikke åbnes op på samme måde som nogle af vores andre traditionelle døre. 

Ønsker du at få et tilbud på en skydedør i glas?

Er du interesseret i at få en skydedør med glas der har et stilfuldt New Yorker look? Eller ønsker du mere information? Så er du velkommen til at tage kontakt til os for at høre nærmere. Du kan ringe til os på telefon 51 57 08 57 eller sende en besked til os via kontaktformularen på siden eller til mail mail@silton.dk

Kig forbi vores showroom i Grindsted

Ønsker du inspiration kan du få et indblik i nogle af vores tidligere projekter her. Du er også velkommen til komme forbi vores showroom i Grindsted nær Billund og Brande, hvor vi naturligvis står klar til med professionel rådgivning og vejledning. Husk at booke tid via telefon eller mail hvis du ønsker at kigge forbi.