Walk in garderobe 

Drømmer du om et walk in, så hjælper vi gerne med den helt rette garderobe der giver dig overblik i hverdagen. 
Walk in garderobe er også kendt som et walk in closet, og er en utrolig smart og luksuriøs løsning, hvor et helt rum bliver forvandlet til en garderobe. Walk in closet er et samlingspunkt for tøj, tasker, sko, smykker, sengetøj og andre ting man ønsker at opbevare sikkert og samlet. 

Derfor skal du vælge en walk in garderobe

  • Nemt at organisere tøj, sko, tasker mv.
  • Garderoben holder alt samlet, og giver et godt overblik 
  • Skydedørene beskytter tingene mod støv og fugt fra soveværelset 

Specialdesignet walk in garderobe der passer til dit behov

Hos SILTON tilbyder vi forskellige muligheder indenfor walk in og garderober - fælles for vores løsninger er, at hver opgave bliver special designet og -produceret til den enkelte kunde. Derudover bliver alle vores løsninger produceret i højeste kvalitet, hvilket er din garanti for et flot, holdbart og funktionelt walk in. 

Når du skal vælge en ny garderobe er der flere ting at tage stilling til f.eks. hvordan selve grundformen skal være. Er der meget plads i rummet er der flere muligheder, hvor et mindre rum kræver funktionelle løsninger. 

Vi tilbyder to forskellige typer af inventarer: 

Der er mange fordele ved selv at designe en ny walk fra bunden, da du på den måde får en garderobe der passer præcis til rummet og til de behov der må være. 
Uanet hvilke tanker du har til den nye garderobe, så er du velkommen til at kontakte os fog tage en snak om dine muligheder. 

Skal vi hjælpe dig med en ny walk in garderobe? 

Er du interesseret i et nyt walk in closet eller ønsker du at høre mere, så kontakt os uforpligtende og lad os tage en snak på telefon 51 57 08 57 

Har du brug for inspiration eller for vejledning, så er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Du kan også booke en tid på telefon eller mail til at komme forbi vores showroom i Grindsted nær Billund og Vejle, hvor der er mulighed for at se forskellige løsninger og at få hjælp af vores kompetente medarbejdere.
 

Ring i dag for et godt tilbud