Glasvægge i elegante designs

Med glasvægge fra SILTON får du et flot æstetisk look med rig mulighed for at få dagslys ind i hjemmet. Glasvægge giver mange muligheder for din indretning, da det kan skabe en dejlig form for åbenhed imellem dine rum, eller du kan bruge glasvæggene til at adskille større rum, uden at lukke helt af med en almindelig væg. 

Du har også muligheden for at få den komplette løsning, hvor vi kan kombinere vores flotte glasvægge, sammen med en eller flere af vores muligheder for glasdøre. Vi kan levere glasvæggene i flere varianter og de produceres på mål efter dit behov. Så kig med herunder for at finde de glasvægge, der passer bedst til din personlige stil.

Ring i dag for et godt tilbud


NEW YORKER-GLASVÆG

Lad lyset vandre i dit hjem, med unikke New Yorker-inspirerede vægge.

New Yorker Glasvæg

SLIM GLASVÆG

Med vores SLIM Glasvæg, sørger du for at skabe et fedt blikfang i dit hjem.

Slim Glasvæg

CLEAR GLASVÆG

Vores Clear Glasvæg giver dig en flot fuldglasvæg, der kan fås i flere flotte varianter.

Clear Glasvæg

Glasvægge efter dine ønsker

Hos SILTON bliver glasvæggene specialdesignet til det enkelte projekt og laves på mål efter dit ønske. 
Vi giver dig muligheden for selv at sætte dit eget præg på glasvæggene. Både vores glasvægge og døre laves nemlig på specialmål, hvor du som kunde har muligheden for at vælge imellem forskellige glastyper og farver m.m. alt efter dine egne ønsker til design og funktionalitet.

Mulighed for levering og montering af glasvægge

Vi tilbyder dig at klare både opmåling, levering og montering af produkterne, da det mange gange er det nemmeste for dig. Ønsker du derimod at klare f.eks. opmålingen selv, så har du selvfølgelig også muligheden for dette.

Herunder finder du en lille guide, med vores anbefalinger til at klare opmålingen til glasvægge samt vores montagevejledninger, hvis du også ønsker at prøve kræfter med dette selv.

Få et uforpligtende tilbud på glasvægge

Ved du allerede hvilken glasvæg der passer til din indretning, eller har du brug for yderligere rådgivning, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 51 57 08 57 eller bruge kontaktformularen nederst på siden.

Du er også velkommen til at komme forbi vores showroom i Grindsted nær Brande og Billund, hvor vores glasvægge og andre løsninger kan opleves. Husk dog at booke en tid inden, så sørger vi for at der er en medarbejder klar til at hjælpe med professionel rådgivning og vejledning ved behov for dette. 

Vi ser frem til at finde den perfekte løsning til dig!

Kontakt os for at høre mere