New Yorker Glasvægge

En New Yorker glasvæg er den perfekte løsning, hvis man ønsker at give boligen et moderne og stilfuldt udtryk. Udover at give lejligheden eller huset et personligt touch, så har væggen også en masse andre positive funktioner. 

Vi tilbyder flotte og elegante New Yorker glasvægge, der har disse fantastiske fordele:

  • Vores New Yorker glasvægge er ens på begge sider. Du får derfor ikke en 'pæn' og 'grim' side
  • New Yorker glasvægge lader lyset vandre i dit hjem, og skaber samtidig et flot blikfang
  • Glasvæggene giver udover lys, også en åbenhed i rummene 
  • Glasvægge af glas og aluminium danner ikke grobund for bakterier
  • Er fremstillet i topkvalitet
  • Fås i specialmål 

Dine New Yorker glasvægge kan kombineres med følgende dørtyper:

Få en flot New Yorker væg til din stue

Er du på udkig efter en New Yorker glasvæg til stuen? Vi tilbyder flotte glasvægge perfekte til at  lukke mere lys ind i stuen. Hos SILTON tilbyder vi et utal af muligheder indenfor New Yorker vægge, og vi har derfor den rette løsning uanset om det er til stuen, køkkenet, værelse, alrum eller hvor end du ønsker en flot væg i ægte New Yorker stil. 

Vi tilbyder også en masse forskellige løsninger til kontorlandskabet, butikken, frisørsalonen, restauranten eller andre virksomheder. Se mere om vores erhvervsløsninger her. 

Ring i dag for et godt tilbud

Vi tilbyder New Yorker vægge i flere farver 

Vores New Yorker-vægge leveres med pulverlakerede aluminiumsprofiler og sprosser lakeret i farven sort RAL 9005. Ønsker du din New Yorker-glasvæg i en anden farve kan vi mod tillæg lakere i de fleste RAL-farver. Det er kun SLIM faste elementer og SLIM skydedøre, som lakeres i andre RAL-farver.

Glastyper 

New Yorker væggen har en standardfyldning på 6,38mm klar lamineret sikkerhedsglas med en lyddæmpning på 33 dB. Det er også muligt at få vores SILENT lydglas med lyddæmpning på 36dB. Ønsker du afskærmning kan du vælge mellem mat lamineret glas eller frosted hærdet glas. 

New Yorker glasvæg pris - få et godt tilbud 

Prisen på en New Yorker glasvæg varierer alt efter hvordan den konkrete løsning ser ud. Nogle af de parametre der påvirker prisen er bl.a. hvor stor glasvæggen skal være. 

Ønsker du at få en pris på en New Yorker Glasvæg, så kontakt os på mail@silton.dk og få et uforpligtende tilbud på dit projekt. Send os dine ønsker samt en skitse med hulmål, og så laver vi et uforpligtende tilbud til dig. Hvis du ønsker en pris på montage, skal vi også bruge din adresse.

Er du interesseret i en New Yorker glasvæg eller har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 51 57 08 57. Du kan også sende os en mail til mail@silton.dk eller via kontaktformularen på siden. 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Så kan du også se vores andre flotte muligheder for glasvægge, vinduer, skillevægge, skydedøre og meget mere. 
Brug for inspiration? Så kan du også se lidt om vores forskellige projekter her. Du er naturligvis også velkommen til at komme forbi vores showroom i Grindsted nær Brande og Billund, hvor der er mulighed for at se vores forskellige løsninger.
 

Kontakt os og hør mere