SLIM Pinoldør

Hos SILTON tilbyder vi flotte Pinoldøre der i sig selv, giver en oplevelse af kvalitet og eksklusivitet i hjemmet. 

SLIM Pinoldøre er glasdøre, som vi producerer efter mål til det enkelte projekt. Det betyder, at du får en specialproduceret dør, der passer nøjagtig ind i dit hjem med de rette mål. 
Glasdørene produceres dog ikke større end 75x240cm eller 80x210cm -  og egner sig godt som dobbeltdør
Glasdøren kan indbygges separat eller kan fungere som et del af vores SLIM glasvægge

Vores SLIM Pinoldøre leveres med slanke pulverlakerede aluminiumsprofiler, sort RAL 9005. Glasdøren er med pinol ved gulv og loft, og kan åbne begge veje, men det er også muligt at indsætte et dørstop, så glasdøre kun åbner én vej. Glasdøren har en magnetskinne ved gulv som holder døren på plads i lukket position.

Ring i dag for et godt tilbud

Glastyper og lakering

Vi anvender kun sikkerhedsglas - enten hærdet eller lamineret afhængig af design. Glasset kan leveres som klart, mat, frosted eller røgfarvet.
Profilerne er pulverlakeret sort RAL 9005, og tilbydes ikke i andre RAL-farver.

Hvad koster en pinoldør?

Er du interesseret i at få en pris på den pinoldør der passer ind i dit hjem, så kontakt os på mail@silton.dk og få et uforpligtende tilbud på dit projekt. 
Send os dine ønsker samt en skitse med hulmål, og så laver vi et konkret og uforpligtende tilbud til dig. Hvis du ønsker en pris på montage, skal vi også bruge din adresse.

Kig forbi vores showroom og få inspiration

Har du brug for inspiration, så kan du se nogle af vores tidligere projekter her eller se mere om vores andre løsninger indenfor New Yorker døre, vinduer og glasvægge

Du er også velkommen til at komme forbi vores showroom i Grindsted nær Billund og Brande, hvor du kan opleve vores forskellige produkter og få en god snak om hvilke muligheder og ønsker du har. Husk dog at booke tid på telefon 51 57 08 57 eller via mail mail@silton.dk inden - så sørger vi for at der står en kompetent medarbejder klar til rådgive dig. 

Kontakt os og hør mere