Silton.dk

Vi er en afdeling til Septum A/S, som har 15 års erfaring inden for produktion og opsætning af glasvægge, skydedøre og garderobeskabe. Efter en stigende efterspørgsel fra privatkunder slog SILTON.DK dørene op 2. januar 2017. Formålet med SILTON.DK er, at tage sig kærligt af de private kunder, hvor Septum fremover koncentrerer sig om erhvervskunderne. Septum og SILTON.DK er Danmarks eneste licensproducenter af raumplus®, som er din garanti for kvalitet af højeste kaliber.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi kan hjælpe dig med at gøre din hverdag lidt lysere og dit garderobeskab lidt mere funktionelt. Det er vigtigt for os, at du føler dig helt tryg og sikker ved den løsning, som du vælger, da den jo gerne skulle kunne skabe glæde for dig og din familie i mange år. Derfor hjælper vi dig hele vejen fra den vage idé til den færdige løsning.

Vi er specialister i skydedøre og glasvægge efter mål. Vi producerer dine glasvægge eller skydedøre, så det passer til dine mål. Vi kan også levere skydelåger til rum med skrå lofter, så du kan udnytte dine kvadratmeter til fulde.

Vi tilbyder specialdesignet inventar til dit garderobeskab eller walk-in closet. Inventaret bliver produceret på mål til det enkelte projekt hos raumplus® i Bremen.

 

Hvad tror vi på?

Hos SILTON.DK tror vi på funktionalitet og lækkert design, der skaber orden og gør din hverdag lidt mere overskuelig. Alle projekter er unikke, men fælles for dem er, at vi skal kunne stå 100% inde for kvaliteten af den løsning, som vi tilbyder.