Foldedøre i glas 

Med en foldedør fra SILTON får du et hjem der er præget af et moderne look, hvilket passer perfekt ind i den skandinaviske stil. 

Vores SLIM glasfoldedøre er en foldedør med 2 fag, som vi producerer efter ønskede mål fra vores kunder. Foldedørene kan dog max laves i 150x250cm. 

Foldedørene kan både indbygges separat i dit hjem, eller fungere som en del af vores SLIM glasvægge. Foldedøren leveres med slanke vedligeholdelsesfri profiler af aluminium, sort. Foldedøren har en magnetskinne ved gulv som holder den på plads i lukket position.

Fordelene ved en glasfoldedør

  • En glasfoldedør giver den størst mulige rumåbning
  • Vedligeholdelsesfri profiler af aluminium
  • Glasfelterne foldes og skydes til siden
  • En glasfoldedør lukker godt med dagslys ind
  • En foldedør giver en åben atmosfære i dine rum

Ring i dag for et godt tilbud


Lakering af foldedøre

Profilerne er pulverlakeret sort RAL 9005, og tilbydes ikke i andre RAL-farver.

Glastyper til foldedøre

Vi anvender kun sikkerhedsglas - enten hærdet eller lamineret afhængig af design. Glasset kan leveres som klart, mat, frosted eller røgfarvet.

Montage af foldedøre

Vi tilbyder opmåling og montage udført af professionelle montører. Ønsker du at montere selv, sender vi en vejledning med, og vi kan kontaktes ved spørgsmål.


Pris på foldedøre - Få et uforpligtende tilbud

Leder du efter prisen på vores foldedøre, så bedes du venligst kontakt os. Da hvert eneste projekt er forskellige fra hinanden, er det svært at oplyse en konkret pris på vores foldedøre.
Kontakt os derfor på telefon 51 57 08 57, mail@silton.dk eller brug kontaktformular herunder, for at få et uforpligtende tilbud på dit projekt. Send os dine ønsker samt en skitse med hulmål, og så laver vi et uforpligtende tilbud til dig. Hvis du ønsker en pris på montage, skal vi også bruge din adresse.

Kig forbi vores showroom og se vores foldedøre 

Du er også velkommen til at komme forbi og få inspiration og se vores foldedøre samt andre New Yorker døre, vinduer, vægge og meget mere i vores showroom i Grindsted nær Billund og Brande. Her står vi naturligvis også klar med professionel rådgivning og vejledning. Husk at ring eller skriv og book en tid inden du kommer, så sørger vi for at have en kompetent medarbejder klar til at hjælpe dig.